MASKROSBARN AV MIN TID

onsdag 14 november 2012

Två saker att se fram emot...

...närmaste veckan framåt!

Det är nästan så att jag tycker synd om mig själv, genomförkyld, genomtrött men ändå genomentusiastisk! 

Denna veckan har varit hur hektisk som helst och ser inte ut att lugna ned sig men det är jag dock tvungen att göra annars kommer min förkylning aldrig att gå över. Nu till helgen är det iallafall Värmlands bokmässa i Karlstad och jag kommer vara på plats och presentera min bok. 
Tillsammans med min favoritpsykolog HG Storm kommer scenen i hörsalen på Värmlands museum att intas på söndag kl.13.30 och jag hoppas verkligen att så många som möjligt kommer för att lyssna!

Den andra saken att se fram mot är Stockholm på måndag, med en mycket spännande konferens som jag kommer åka på tillsammans med Johanna Larsson, ordförande Arbetsmarknads- och Socialförvaltningen. Två ordföringar från Karlstad på plats i Riksdagen. Kan bara bli bra!

Lägg söndagen den 18/11 kl.13.30 på minnet nu!!

Kom till Värmlands museum och lyssna på mig och HG när vi pratar kring min bok och alla de osynliga barn som idag växer upp under otrygga omständigheter.

2 kommentarer:

Socialsekreterare 24 år sa...

Hej,
Jag lyssnade på dig när du inledde kursen om anmälningsplikt i Karlstad. Då jag själv är maskrosbarn blev jag väldigt berörd o kände igen mig i det du läste om. Tycker det är starkt o modigt gjort av dig att vara så öppen, eftersom det är mycket skam iblandat i det här ämnet. Så tack för att du vågar stå upp o berätta o tala för alla barn där ute som lever med missbrukande föräldrar.

Marléne L Kopparklint sa...

Tack, sådan respons betyder så mycket.

Sköt om dig

Vivian...

Vivian...