MASKROSBARN AV MIN TID

torsdag 20 september 2012

Håkan Svenneling, kommunismens nya ansikte i Karlstad!?

Jag är nog inte riktigt lika "ödmjuk"  som min politiska kollega Peter Kullgren (KD) är när han skriver om om Håkan Svenneling, gruppledare för Vänsterpartiet i Karlstad. Jag skäms över att sitta i samma politiska församling som denna kommunist och antidemokrat som det helt uppenbart visat sig att han är genom sitt uppträdande i sociala mediesfären.

Han har alltså lagt ut en bild på en tårta som dekorerats med symbolen Hammaren och skäran, som de enligt Peter Kullgren haft i samband med någon socialistiskt sångkväll. För de allra flesta av oss är denna symbol lika vidrig som hakkorset och det symboliserar, elände, ondska och förtryck! På bilden finns även ytterligare kommunfullmäktigeledamöter från både S och V?!

Är det så att Svenneling är kommunist och antidemokrat? Och varför har flera socialdemokratiska företrädare på facebook gillat detta? 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt! Kommunisterna visar sina rätta ansikten men snart kommer de löljiga ursäkterna att det bara är en socialistisk arbetssymbol.Tough shit, säger jag bara! Det var länge sedan den symbolen blev kidnappad och bytte betydelse. Idag är den inget annat än en förtryckarsymbol eller rättare sagt en symbol för förtryck, omänsklighet och åratal av kommunistiskt skräckvälde. Att gilla detta på FB är lika ogenomtänkt och idiotiskt som att gilla en bild på en hakkorsflagga och säga att man hänvisar till att man tycker om den ursprungliga symbolikheten från hinduistisk kultur.

Malin L Hall sa...

Hur kan man agera på detta sätt? Hylla något som står för diktatur och förtryck? Hammaren & skäran är, för mig och många andra, en symbol för skräckväldet Stalin. Under hans diktatur mördades tre gånger så många människor som under Hitlers judeutrotning. Dessutom mördades de flesta av dessa i fredstid. Vad är nu Svennelings och hans gelikars tal om solidaritet och omtanke om de mindre lyckligt lottade i samhället värt? Fy skäms!!

Filosof sa...

Kommunismen medverkade i båda världskrigen samt befrielse krigen från kolonisatörerna, och dödades dödade som alla andra.. Men..Nu i fredstid dödar Ni genom Era företrädare folk världen över.. och även i Europa då Ukraina...Så, tvätta av nu era blodiga händer som droppar blod innan Ni talar om kommunismen !

Vivian...

Vivian...