MASKROSBARN AV MIN TID

torsdag 28 februari 2013

Äntligen lite glitter och glamour-ikväll blir det välkomstfest på KCCC!

Karlstad bubblar av melodifestivalkänsla. Andra chansen har kommit till stan och ikväll blir det välkomstfest med glitter, glamour och kändismingel på KCCC. Jag lovar att ta många bilder och lägga upp här på bloggen!
Denna vecka rullar Melodifestivalen in i Karlstad. Allt från scenbyggare, tekniker, fotografer, makeupartister – och de glittriga artisterna så klart!


1. “You”, Robin Stjernberg
2. “Vi kommer aldrig att förlora”, Eric Gadd
3. “Hon har inte”, Caroline af Ugglas
4. “Jalla Dansa Salwa”, Behrang Miri
5. “Hello Goodbye”, Erik Segerstedt & Tone Damli
6. “Begging”, Anton Ewald
7. “Burning Flags”, Cookies N Beans
8. “In And Out Of Love”, Martin Rolinski


På Löfbergs Lila Arena är arbetet inför Melodifestivalen i full gång. Isen är ett minne blott och istället finns det en scen och ett green room på plats. Det finns tre chanser att se Melodifestivalen i Karlstad, men endast ett fåtal platser kvar. De tre tillfällena är:
- Genrepet, fredagen den 1 marskl 19.00
- Matinégenrepet, lördag eftermiddag den 2 mars, kl 13.45
- Direktsändningen lördag kväll den 2 mars, kl 19.00


Till varje föreställning beräknas det komma runt 6 500 personer. Totalt kommer det alltså vara cirka 20 000 personer som kommer till Löfbergs Lila Arena under två dagar.

Händer på stan
På onsdag – torsdag så kommer artisterna till stan – så Karlstadsborna bör hålla sina ögon öppna – man vet aldrig vem man träffar på! Även krögarna och handlarna står redo att ta emot besökarna. En del butiker har mellopyntat sitt skyltfönster och en del krögare kör schlagertema i helgen. Karlstadsbuss färggranna festivalbussar kommer att gå i skytteltrafik från Stora torget till arenan på fredag och lördag kväll.

Mitt i City förvandlas till ett green room
Artister från Andra chansen skriver autografer och blir intervjuade på scen mellan kl 14-18 på torsdag i Mitt i City. Det blir även artistbesök under fredagen och lördagen.

Karlstadsborna kan följa välkomstfesten på Facebook
Kommunens välkomstfest för Melodifestivalen är på KCCC, torsdag kl 20.00. Dit är ackrediterad press som anmält sig till varmt välkomna. Är du inte inbjuden? Misströsta inte. På Karlstads kommuns Facebooksida under fliken Andra chansen så kan alla följa festen då vi kontinuerligt kommer att lägga ut bilder under kvällen.

Inga kommentarer:

Vivian...

Vivian...