MASKROSBARN AV MIN TID

lördag 28 december 2013

Äggsplosion hemma hos oss...

...idag har vi lärt oss att man inte ska ha hela ägg (utan skal) i micron!

Det var en lugn och fin morgon innan NÅGON kom på att han ville ha kokt ägg på sin smörgås. När NÅGON inte lyssnade på mig när jag sa: Hacka sönder ägget först. När NÅGON tog ut det ur micron, ställde det på köksbänken och explosionen var ett faktum!

Fönstret, taket, kryddhyllan, väggarna, skåpluckorna, golvet, köksredskapen...

ÖVERALLT var det kokt ägg som också är så lätt att få bort. Särskilt från fönsterrutorna (kunde lika gärna putsat dem med mjölk innan jul)...

Efter att ha städat i en timme och NÅGON frågar varför jag måste vara så sur och grinig är jag redo att knäcka ett rått ägg i huvudet på denne:)

Ja, denna morgon/förmiddag kunde jag ha varit utan. 

Och när jag ändå är på gnällhumör, när ska Arla fixa Bregottet?! Jag är trött på att det ständigt halkar av kniven! Arla lovade faktiskt att det skulle bli bättre när jag ringde och klagade i somras:) 

Deras förklaring var att de hade problem med att smöret var lite halkigare mot tidigare. Det hade blivit så efter att de hade köpt en ny saltmaskin och hade problem med inställningarna. Att vissa produktioner av smöret kunde bli lite halkigare än andra.

Ja, synd att säga att det bara är vissa paket som är så, det har varit så här i över 1 år nu! Tyvärr, Arla, nu sviker en trogen bregottkund.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Smörkniv av trä är lösningen till bregott ;)

Marléne L Kopparklint sa...

Ah, tack. Får försöka komma ihåg det! Tack för tipset-kram

Vivian...

Vivian...