MASKROSBARN AV MIN TID

söndag 3 juni 2012

Jag lever inte helt enligt regelboken....

...och bör förmodligen nå medellivslängden på 82,9 år. Det vill säga om man ska tro på testet jag nyss gjorde i Expressens Hälsa :-) Är alltid fascinerad över alla dessa tester som läggs ut överallt och de som är mest "fantastiska" är de som går ut på att man ska sia om framtiden.

Det är ju faktiskt ganska ovanligt att man lever sitt liv på precis samma sätt resten av sitt liv. 

I detta test som jag nu gjorde så fick jag svara på 12 frågor som handlade om allt från hur mycket jag drack, rökte, umgås med vänner, sover, läser etc. Tänk om jag dock skulle bestämma mig för att vara ute och festa lite mer på helgerna och sova längre dagen efter för att jag är bakis? Eller om jag skaffar mig fler vänner som jag till och med blir stressad av för att jag måste underhålla? Kommer min medellivslängd förkortas eller förlängas? 

Har aldrig trott värst mycket på sådana här tester men ibland kan det ju faktiskt vara lite underhållande om man inte har något bättre för sig som att exempelvis läsa en bok... då skulle min medellivslängd förmodligen öka lite lite till. I alla fall enligt detta test.

Less is more...

Tror mer på danskarnas forskare som nyss kommit fram till att man ska träna mindre och må bättre.  
Träna och ät på rätt sätt...

Mitt recept är att man generellt ska hålla på med det man tycker om så slipper man negativ energi och stress. Man ska ha ett jobb man trivs med. Man ska omge sig med människor som inte är energitjuvar. Man ska träna - fast på rätt sätt. Man ska slopa alkoholen och tobaken. Sist men inte minst - man ska ha roligt! 

Umgås med roliga människor och ha som regel att skratta åt surpupporna (världen är full av dem) - följer du denna regel kommer du skratta dig genom livet OCH som alla vet det förlänger livet!

Inga kommentarer:

Vivian...

Vivian...