MASKROSBARN AV MIN TID

torsdag 12 april 2012

BRIS är och förblir en politisk obunden organisation och så ska det alltid vara!

...det är småaktigt att försöka ge sken av något annat pga. en neutral debattartikel för en god sak!

Jag skulle aldrig klanka ner på en ideell organisation för att de skrev en neutral debattartikel tillsammans med ett enskilt parti för en god sak. Ej heller om de bjudits in till ett parti för att föreläsa för en god sak eller engagerar sig tillsammans med dem i en viktig och neutral fråga för en god sak...

Det finns flera ideella organisationer (politiskt obundna) som genom tiderna både skrivit och engagerat sig tillsammans med enskilda partier från olika block, i olika sakfrågor, för den goda sakens skull. Utan att de för den sakens skull på något sätt tar parti. 

Sedan är det självklart viktigt att innehållet är neutralt. Det viktigaste är att de i det stora hela är politiskt obundna. Intresseorganisationer kommer alltid att tycka att enskilda politiska initiativ är bra om det gynnar deras sak oavsett om de kommer från höger eller vänster och det är också bra. Det jämnar oftast ut sig i slutändan.

Självklart finns det personer som ser prestige i allt och säkert skulle störa sig på än det ena, än det andra hållet - då måste jag faktiskt säga att det är lite ledsamt eftersom man bör se till sakens skull! 

Det är tråkigt när människor inte kan se längre än vad näsan räcker...

Sluta leta fel och sprid negativ energi på struntsaker. Se det stora syftet med att det är ett viktigt budskap och att det förhoppningsvis kommer något gott ur det.

1 kommentar:

Malin L Hall sa...

BRIS är en politiskt obunden förening precis som t ex Rädda Barnen är. Varför blir det väsen från sossarnas håll nu? De vill ju gärna sammankopplas med Rädda Barnen så ofta det går. Men de vill ha ensamrätt på att bry sig om de som lever i en utsatt livssituation och tycker inte om att moderater också har ett hjärta. Hela deras världsbild krackelerar...

Vivian...

Vivian...