MASKROSBARN AV MIN TID

onsdag 28 december 2011

Budskapet nådde fram till fler än jag någonsin förväntat mig

TACK!

Tanken med min debattartikel: "En annorlunda julberättelse" som NWT publicerade innan jul var att beröra. Lägga tyngd i en mycket viktig fråga som behöver lyftas mycket mer än den gör. Alltför många barn upplever liknande jular som beskrivs i berättelsen och för att sätta stopp för detta måste fler reagera och agera.

Helt fantastiskt att det är uppe i 250 rekommendationer!

Ett stort tack till alla som rekommenderat artikeln på NWT till Facebook-det innebär att många har läst den och att den förhoppningsvis väckt en tanke (och uppenbarligen fortfarande gör det med tanke på att sifrorna fortsätter uppåt).

Det är precis det som måste till för att det ska hända något - att fler tankar väcks och att vi i ett nästa steg går från tanke till handling...

Det är först då som vi kanske kan bidra till att färre barn får uppleva hemskheter...

Det värmer verkligen att se att artikeln fortfarande rekommenderas trots att det var flera dagar sedan den publicerades. Bamsekram till alla som på olika sätt sprider budskapet vidare och det är verkligen underbart att se hur många som verkligen agerat på olika sätt inför denna jul. Många artiklar har skrivits i hopp om att alla barn ska få uppleva en glädjande och fridfull jul.

Inga kommentarer:

Vivian...

Vivian...