MASKROSBARN AV MIN TID

onsdag 19 oktober 2011

Från nämndsammanträde direkt till presskonferens!

Efter vård- och omsorgsnämndens sammanträde gick jag direkt till seniorernas hus dit vi hade bjudit in till presskonferens.

I inbjudan gick jag denna gång ut som ordförande och efterlyste fler måltidsvärdar i stället för restauranger som jag gjorde för 14 dagar sedan. Det är nämligen så att det var så många restauranger som visade intresse för att servera seniorlunch så att måltidsvärdarna vi hittills har inte räcker till.

Ett angenämnt problem om du frågar mig!

6 av de 11 restauranger som vill börja med Seniorluncher dök upp tillsammans med 3 av de 7 måltidsvärdarna som ideellt ställer upp med sina godhjärtade insatser. Verkligen jätte spännande och än en gång kom det upp fler goda ideér kring hur vi kan utveckla konceptet vidare...

Förutom den marknadsföring som vård- och omsorgsförvaltningen ska gå ut med till seniorer i Karlstad ska vi också ta fram affisher som restaurangerna kan sätta upp i sina lokaler, för att visa att de serverar seniorluncher i samarbete med Karlstads kommun!

De som redan satt igång eller som sätter i gång denna vecka är:
  • Ditt matställe (Norrstrand)
  • Muris kök & restaurang (Zakrisdal) 
  • Café Iris (Centrum-gamla Kåren) 
  • Claesson`s (Centrum - Karolinen)
  • Blå (Centrum - Kungsgatan)
  • Bibliotekscafeét (Karlstads Stadsbibliotek)
Mer information om detta finns på Seniorernas hus hemsida eller så kan man ringa dit och fråga genom Karlstads kommuns växel 054 5400000!

Syfte:
Social gemenskap. Förebygga ensamhet. Göra Karlstad till Värmlands mest seniorvänligaste kommun!

Fortsättning följer...med glädje!

Inga kommentarer:

Vivian...

Vivian...